Expositie najaarscursus 2018

Het was een gezellige en druk bezochte expositie. Bijna alle cursisten waren aanwezig en men had veel aanhang meegenomen. We zagen ook veel ex-cursisten.
De gemaakte schilderijen en beelden waren zowel in de loods als in de serre te bewonderen. Werken met inspiratie van o.a. Klimt, Giacomettie, De Ploeg, Paul Klee enz.
Alle cursisten vertelden met gepaste trots iets over hun werk. Wim wist dit eerste gedeelte weer heerlijk aan elkaar te  kletsen. Hij complimenteerde de cursisten met hun prachtige schilderijen en beelden.
Daarna gingen we bij de buren kijken naar het toneelstuk Kamerslag. Gespeeld door het theatergezelschap “De lege ruimte” Een toneelstuk waar we wel even van moesten bijkomen. Het was best heftig! Er werd niet met een pet maar met een urn geld opgehaald. Dat zegt al genoeg. In de loods stonden ondertussen heerlijke hapjes gemaakt door de cursisten. Onder het genot van deze hapjes en een drankje konden we luisteren naar Gert Sennema die ons vanaf de trap toezong.
Kortom we kijken terug op een leuke en geslaagde expositie. Dit geldt ook zeker voor de cursus zelf. Annet en Wim bedankten voor de fijne sfeer en goodwill.

We zien jullie graag terug in 2019 waar we weer leuke dingen gaan doen en zeker een nieuw beeld gaan maken. Uiteraard horen jullie ruim voor het begin van de nieuwe cursus meer.
Wij wensen jullie alvast fijne dagen en een creatief 2019.

Hierbij enkele foto’s gemaakt door Stiny: